KotiTiedotteetMaaliskuun jäsenetuyritys Herné

Maaliskuun jäsenetuyritys Herné

Ihastuttava ateljee & suloinen galleriakahvila. Myynnissä on hurmaavia asusteita kuten turbaaneja, koruja ja laukkuja – myös tilauksesta toiveidesi mukaan. Lisäksi vaihtuvia taidenäyttelyitä, inspiroivia työpajoja ja luovia tapahtumia.

Herné myös vuokraa tilaa tapahtumiin, pop up -toimintaan ja juhliin sekä järjestää räätälöityjä työpajoja ja ohjelmaa pienille ryhmille. Tervetuloa siis hengähtämään taiteen ja luovuuden keskelle, kahvikupposelle tai jutustelemaan!

Herné
Rauhankatu 7
@hernedesign
herne.fi
Avoinna:
ma klo 12-17
ke klo 12-18
to klo 12-16
pe klo 12-17

Lisäksi olemme avoinna usein muinakin aikoina sekä sopimuksen mukaan.

Mikä Art & Boho?

Art & Boho Kruununhaka on pari kuukautta sitten julkaistu valloittava vihkonen: opas, kartta ja silmänilo yhdessä paketissa. Se johdattaa tutustumaan Krunikan uniikkeihin helmiin: gallerioihin, taidekahviloihin ja lumoaviin pikku putiikkeihin. Lähde seikkailulle inspiroivaan Art & Boho -labyrinttiin ja anna kartan johdattaa sinut kauneuden äärelle!

Kartan on ideoinut ja koonnut Heli Väätäinen (Herné) ja visuaalisen ilmeen on luonut Aino Nieminen (Last Tuesday Oy). Kartan yritykset löytyvät Instagramista @art_boho_kruununhaka.

Art & Boho on jaossa mm. Krunikan mestassa, Hotel Mariassa sekä mukana olevissa yrityksissä kuten Hernéssä, Colour Boxissa ja Hihkassa. Uutta painosta suunnitellaan jo: haluaisiko yrityksesi olla mukana? Ota yhteyttä Heli Väätäiseen sähköpostilla herne@herne.fi tai pistäydy Herné-putiikissa Rauhankadulla.

Napauta suuremmaksi


1 HERNÉ
2 INTERIORS BY JL
3 PIIRONKI HELSINKI
4 GALLERIA KORU
5 LATERNA MAGICA
6 JEAN VERNET
7 PLAY IT AGAIN, SAM
8 TEEPOLKU
9 URBAANI LEGENDA SECOND HAND
10 FOLKLORE STUDIO & SHOP
11 COLOUR BOX
12 LASIKAMMARI
13 URBAANI LEGENDA HOME & LIFESTYLE & KRUUNUKIRPPU KIDS SECOND HAND
14 ULLAVAINIKKA
15 ENCANTO ART CAFE
16 ANETTE AHOKAS DESIGN
17 KUKKAKAUPPA LA REINE
18 HIHKA
19 OMA PUOTI
20 TAIKAMAKE
21 TERHI PÖLKKI
22 MARIANKATU 18