Krunikka-lehti – Tidningen

Krunikka-lehti on perustettu vuonna 1975. Lehteä toimittavat ”hartiapankki”-periaatteella Kruununhaassa asuvat toimittajat ja eri alojen asiantuntijat. Krunikka kertoo ajankohtaisista Kruununhakaa koskevista asioista ja antaa äänen kruniikkalaisille elämän eri alueilla toimiville ihmisille, jotka ovat valmiita jakamaan osaamistaan ja kokemuksiaan kaikkien hyödyksi.

Krunikka-lehti jaetaan ilmaiseksi postinumero 00170 alueelle sallittuihin kotitalouksiin ja yrityksiin. Lisäksi Krunikka-lehteä jaetaan jakelutelineisiin lehden ilmestyessä vähintään kolmesti viikossa kahden ensimmäisen viikon ajan ja tämän jälkeen täydennysjakeluna kahdesti viikossa niin kauan kuin painosta riittää.

Krunikka-lehden jakelutelineet ovat seuraavissa paikoissa: Alepa Liisankatu, Alepa Kruununhaka (Kirkkokatu), K-Market Liisankatu, Kruununhaan Apteekki, Ravintola Kolme Kruunua ja Hakaniemen Kauppahalli. Lehteä on jaossa pienempi määrä myös muutamissa muissa liikkeissä mm. R-kioski Kruununhaka ja Ravintola Zinnkeller.

Uusin Krunikka-lehti

Krunikka-lehdet PDF-tiedostoina