Asukastila Krunan Mesta

Kruununhaan asukasyhdistys ry – Kronohagens invånarförening rf ylläpitää asukastilaa osoitteessa Meritullinkatu 6. Asukastila on kruununhakalaisten yhteinen olohuone. Viihtyisän Mestan toimintaa ovat kerhot ja kurssit eri ikäisille, teemaillat, konsertit ja taidenäyttelyt. Mestaan voi lisäksi perustaa oman kurssin tai vuokrata tilan perhejuhliin, kokouksiin tai pienimuotoisiin myyjäisiin.

Mestassa on kaksi huonetta, joissa istumapaikkoja yhteensä noin 23-27 hengelle. Toisessa huoneessa on iso 8-10 hengen pöytä ja pienempi 4 hengen pöytä ja lisäksi kevyt sohvakalusto 4-5 hengelle. Toisessa huoneessa on kaksi sohvaa ja kaksi nojatuolia, joihin mahtuu istumaan 7-8 henkeä.

Mestan varaaminen ja käyttömaksut  

Mestan emäntä on 15.2.2023 alkaen Katri Somerjoki. Lähetä  WhatsApp- tai tekstiviesti tai soita numeroon 040 1488204. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella mesta@krunikka.fi

Pyydämme käyttämään yhteydenotoissa ensisijaisesti WhatApp- tai tekstiviestiä tai sähköpostia. Vastaamme viesteihin ja soittoihin pääsääntöisesti arkisin (ma-pe) klo 9-16 välillä.

Mestan viikottaiset vakiovaraukset keväällä 2023 näet tästä linkistä.

Varauskalenteria päivitetään sitä mukaa, kun uusia vakiovarauksia tulee. Yksittäiset varaukset eivät näy kalenterissa.

Mestan vuokra on asukasyhdistyksen henkilö- ja yhteisöjäseniltä 15 €/tunti. Asukasyhdistykseen kuulumattomilta henkilöiltä vuokra on 25 €/tunti ja yhteisöiltä (esim. yhdistykset, yritykset ja taloyhtiöt) 30 €/tunti.

Mestan käyttömaksu maksetaan Mestan tilille FI42 8000 3710 125169, viite 121 400. 
Kruununhaan asukasyhdistyksen jäseneksi voit liittyä hakemuslomakkeella

Mestan esteettömyys

Mesta ei tilana ole täysin esteetön. Mestaan on katutasosta useampi porrasaskelma sisätiloihin ja lisäksi sisällä keittiönurkkaus- ja wc-tiloihin useita porrasaskelmia.

Mestan uutisia

Krunan Mesta, Meritullinkatu 6