Asukastila Krunan Mesta, Mariankatu 17

Asukastila on kruununhakalaisten yhteinen olohuone. Viihtyisän Mestan toimintaa ovat mm. kerhot ja kurssit eri ikäisille ja teemapäivät ja -illat. Mestaan voi lisäksi perustaa oman kurssin tai vuokrata tilan perhejuhliin, kokouksiin tai muihin pienimuotoisiin tapahtumiin.

Mestan varaaminen ja käyttömaksut

Lähetä WhatsApp- tai tekstiviesti tai soita numeroon 040 1488204. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella mesta@krunikka.fi.  Pyydämme käyttämään yhteydenotoissa ensisijaisesti WhatsApp- tai tekstiviestiä tai sähköpostia. Vastaamme viesteihin ja soittoihin pääsääntöisesti arkisin (ma-pe) klo 9–16 välillä.

Mestan viikoittaiset vakiovaraukset näet tästä linkistä. Varauskalenteria päivitetään sitä mukaa, kun uusia vakiovarauksia tulee. Yksittäiset varaukset eivät näy kalenterissa. Kysy Mestan varaamisesta / vuokraamisesta esim. 1x viikossa tai 1-2x kuukaudessa kokoontuvalle ryhmälle tai kurssille Mestan emännältä Katri Somerjoelta.

Mestan vuokra yksityiseen käyttöön on asukasyhdistyksen henkilö- ja yhteisöjäseniltä 15 €/tunti. Asukasyhdistykseen kuulumattomilta henkilöiltä vuokra on 25 €/tunti ja yhteisöiltä (esim. yhdistykset, yritykset ja taloyhtiöt) 30 €/tunti.

Kruununhaan asukasyhdistyksen jäseneksi voit liittyä hakemuslomakkeella.

Mestaan mahtuu noin 15–20 henkeä. Mestassa on kokous- yms. tilaisuuksia varten tykki ja valkokangas, jotka saa käyttöön pyynnöstä. Mestassa on jonkin verran astioita, mutta varsinaista yhtenäistä astiastoa esim. illalliseen ei ole. Tilassa on pieni jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin ja mikro, mutta ei ole mahdollista valmistaa tai paistaa ruokia.

Yhteystiedot: Katri Somerjoki, puh. 040 1488204 ja sähköposti mesta@krunikka.fi

Mestan esteettömyys

Uuteen Mestaan on pääsy Vironkadun puolelta katutasosta. Mariankadun puolella on yksi porras. Molempien ulko-ovien vapaa aukko on noin 70 cm. Tultaessa Vironkadun puolelta pitää lisäksi kulkea noin 60 cm leveän oviaukon kautta Mestan oleskelutilaan.

Mestan uutisia