Asukastila Krunan Mesta

Mesta muutti 15.9. uusiin tiloihin. Uusi osoite on Mariankatu 17.

Asukastila on kruununhakalaisten yhteinen olohuone. Viihtyisän Mestan toimintaa ovat kerhot ja kurssit eri ikäisille, teemaillat, konsertit ja taidenäyttelyt. Mestaan voi lisäksi perustaa oman kurssin tai vuokrata tilan perhejuhliin, kokouksiin tai muihin pienimuotoisiin tapahtumiin.

Mestan varaaminen ja käyttömaksut  

Mestan emäntä on 15.2.2023 alkaen Katri Somerjoki. Lähetä  WhatsApp- tai tekstiviesti tai soita numeroon 040 1488204. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella mesta@krunikka.fi

Pyydämme käyttämään yhteydenotoissa ensisijaisesti WhatApp- tai tekstiviestiä tai sähköpostia. Vastaamme viesteihin ja soittoihin pääsääntöisesti arkisin (ma-pe) klo 9-16 välillä.

Mestan viikottaiset vakiovaraukset syksyllä 2023 näet tästä linkistä.

Varauskalenteria päivitetään sitä mukaa, kun uusia vakiovarauksia tulee. Yksittäiset varaukset eivät näy kalenterissa.

Mestan vuokra on asukasyhdistyksen henkilö- ja yhteisöjäseniltä 15 €/tunti. Asukasyhdistykseen kuulumattomilta henkilöiltä vuokra on 25 €/tunti ja yhteisöiltä (esim. yhdistykset, yritykset ja taloyhtiöt) 30 €/tunti.

Mestan käyttömaksu maksetaan Mestan tilille FI42 8000 3710 125169, viite 121 400. 
Kruununhaan asukasyhdistyksen jäseneksi voit liittyä hakemuslomakkeella

Mestan esteettömyys

Uuteen Mestaan on pääsy Vironkadun puolelta katutasosta. Mariankadun puolella on yksi porras. Molempien ulko-ovien vapaa aukko on noin 70 cm. Tultaessa Vironkadun puolelta pitää lisäksi kulkea noin 60 cm leveän oviaukon kautta Mestan oleskelutilaan. 

Mestan uutisia