KotiTiedotteetKesäkuun jäsenetuyritys Hyvät Vibat

Kesäkuun jäsenetuyritys Hyvät Vibat

Hyvät Vibat tarjoaa syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja yksilöenergiavalmennusta asiantuntevalla, rennolla ja empaattisella otteella

Intuitiivinen tulkinta on voimauttava ja eheyttävä energioiden selkeytys. Se tukee, vahvistaa, kirkastaa suuntaa ja auttaa sinua linjautumaan siihen, mikä sinulle on hyväksi juuri nyt.

Puolitoista tuntia kestävä tulkinta alkaa katsauksella tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Sen jälkeen paneudumme sinulle tärkeisiin, ajankohtaisiin teemoihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat lempeän ja tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avautumaan uudelle.

Ammennan työhöni omasta vankasta koulutuksestani sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestani tuhansien asiakkaiden parissa.  Työni ytimessä ovat syvät asiakaskohtaamiset, joissa luon sinulle turvallisen tilan kasvaa, muuttua ja oivaltaa.

Leena Siitonen, kuva Amanda Lehtola

Löydät Hyvät Vibat osoitteesta Liisankatu 6. Kruununhaan asukasyhdistyksen jäsenenä saat intuitiivisen tulkinnan nyt tutustumishintaan -10 %. Tutustu tulkintaan www.hyvatvibat.fi ja varaa aika varauskalenterista www.vello.fi.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Seuraa hyviä viboja niin et eksy!

Tutustu: www.hyvatvibat.fi

Hyvät Vibat, Liisankatu 6, 00170 Helsinki

leena@hyvatvibat.fi Puh. 0400 380 710